Kuusiniemi avauskilpailun kolmastoista Mostissa

Saksan ADAC TCR-sarjan kolmas kilpailulähtö on saatu ajettua tälle kaudelle, kun Tsekissä Mostin radalla on ajettu viikonlopun ensimmäinen kilpailulähtö. Positione Motorsportin Jussi Kuusiniemi starttasi kilpailuun kahdennestatoista lähtöruudusta. Kuusiniemi onnistui lähdössä hyvin ja piti sijoituksensa. Parhaillaan hän nousi kilpailussa jo kymmenenneksi, mutta viimeiset viisi kierrosta sijoituksista kymmenen parhaan joukossa käytiin todella kovaa taistelua ja nuorukainen joutui antamaan muutaman sijan periksi ollen maalissa kolmastoista.

– Tämä oli Jussilta hyvä kisa veto. Turva-auto oli radalla kaksi kertaa ja kasasi luonnollisesti porukan tiukkaan nippuun. Viimeisellä kierroksella viisi autoa oli aivan nipussa ja Jussilla oli tiukkaa taistelua kympin joukkoon, mutta ei onnistunut ohituksessa ja lähtösuoralla tultiin vielä aivan rintarinnan kanssa kilpailijan kanssa. Jussi tippui kolmanneksitoista vain kahdella sadasosasekunnilla, Positione Motorsportin tiimipäällikkö Harri Salminen kertasi.

Ensimmäisen kilpailun voittoon ajoi Suomen Antti Buri. Sunnuntaina toinen kilpailu kaasutellaan Suomen aikaan kello 12.45. Kilpailua voi seurata live stream lähetyksestä alla olevasta linkistä.

livestream.php