Positione Motorsportilla epäonninen viikonloppu Red Bull Ringillä

ADAC TCR-sarjan kauden kolmas kilpailuviikonloppu on takana päin Itävallan Red Bull Ringillä. Positione Motorsportin Jussi Kuusiniemellä oli vaikeuksia perjantaina ajetussa aika-ajossa, kun noin viiden minuutin ajon jälkeen hänen silmälaseistaan tippui toinen linssi. Kuusiniemi ajoi yhdellä linssillä aika-ajossa itsensä sijalle 21.

Lauantaina Itävallassa kilpailtiin ensimmäinen kilpailulähtö, johon Kuusiniemi starttasi ruudusta 21. Positione Motorsportin kuljettaja onnistui jo nousemaan sijalle 16., kunnes epäonnekseen moottorin kiinnikkeet repesivät ja moottori pääsi heilahtamaan rikkoen osia. Kuusiniemi joutui keskeyttämään kilpailun vain viiden ajetun kierroksen jälkeen. Tiimi teki kovasti töitä ja sai auton kuntoon sunnuntain kilpailulähtöön.

Sunnuntaina Kuusiniemi lähti kilpailuun samoista asemista kuin lauantain, mutta tällä kertaa matka loppui jo toisella kierroksella, kun saksalainen Sebastien Steibel luikui Kuusiniemen kylkeen. Autosta rikkoutui ajo kelvottomaksi ja matka loppui kesken myös toisessa kilpailussa.

– Valitettava viikonloppu. Epäonnea oli paljon matkassa, mutta tästä jatketaan seuraavaksi ajettavaan Nürburgringin kilpailuun elokuun alussa, Positione Motorsportin tiimipäällikkö Harri Salminen kertoi viikonlopun jälkeen.